Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ioana Roșca Asociatia Familia SMA

100% Complete
708 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Salutări calde tuturor!

Mai sunt câteva zile până când voi împlini frumoasa vârstă de 31 de ani.

Anul acesta m-am gândit ca minunatele cadouri pe care le primesc de la voi în fiecare an, fie ele fizice, fie virtuale, să se transforme într-o donație, către un copil drag mie, Alexandru.

Nu este al meu Alexandru, este o altă minune de băiat, o coincidență tristă, dar frumoasă în același timp. Nu îl cunosc personal, mi-ar plăcea, dar ziua în care l-am cunoscut virtual și i-am citit povestea, nu o voi uita niciodată. Eram însărcinată cu al meu Alexandru, mai erau puține zile până la marea întâlnire și nu știam ce ne așteaptă, dar am zis că minunea asta de copil merită o șansă și din partea mea.

Astăzi, vă cer ajutorul! Vouă oameni minunați! Cu al nostru Alexandru ați demonstrat asta. Vă rog, arătați această iubire imensă și necondiționată și acestui luptător și ziua mea de naștere va fi cea mai minunată!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Familia SMA s-a nascut din nevoia si dorinta de a ajuta copiii si adultii diagnosticati cu amiotrofie musculara spinala (SMA), pentru a milita pentru drepturile acestor persoane si pentru a ii sustine atat pe acestia si pe familiile lor in lupta de zi cu zi cu aceasta boala crunta.

Micutul Alex este diagnostricat cu SMA1, o boala genetica rara si foarte grava. El are nevoie de terapia genica Zolgensma, cel mai scump tratament din lume, ce costa 2.1 milioane de dolari. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Anonymous

30 RON
04 Feb 2022

Anonymous

27 RON
04 Feb 2022
La mulți ani cu sănătate!
01 Feb 2022

Anonymous

30 RON
28 Jan 2022

Crina D.

100 RON
Sănătate multă micuțului Alex și vouă. Bunul Dumnezeu să iti răsplătească însutit pentru ceea ce faci! La mulți ani binecuvântați, Ioana!
21 Jan 2022

Anonymous

30 RON
21 Jan 2022

Florin

300 RON
17 Jan 2022

Anonymous

30 RON
17 Jan 2022

Anonymous

11 RON
La mulți ani Ioana! Sănătate Alexandru!
17 Jan 2022