Imi donez ziua de nastere

 

Florentina Boc Asociatia Familia SMA

100% Complete
550 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

6 iulie se apropie cu pasi repezi :)

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Este un efort de a strange fondurile necesare pentru administrarea terapiei genice ZOLGENSMA de care are nevoie Alexandru, un baietel de aproape 3 ani, diagnosticat cu Amiotrofie Musculara Spinala tip 1 (SMA1). Acesta este cel mai scump tratament din lume: costa 2.1 milioane de dolari. Mai multe detalii, aici: www.alexsma1.ro sau, pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/2693977677496678/about


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Îți mulțumesc :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Familia SMA s-a nascut din nevoia si dorinta de a ajuta copiii si adultii diagnosticati cu amiotrofie musculara spinala (SMA), pentru a milita pentru drepturile acestor persoane si pentru a ii sustine atat pe acestia si pe familiile lor in lupta de zi cu zi cu aceasta boala crunta.

Micutul Alex este diagnostricat cu SMA1, o boala genetica rara si foarte grava. El are nevoie de terapia genica Zolgensma, cel mai scump tratament din lume, ce costa 2.1 milioane de dolari. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Domnul Isus sa.ti fie medicul suprem!
11 Jul 2021

Tudor, Amalia si Cosmin

100 RON
La multi ani! Flower power 🥰🥰🥰
06 Jul 2021
La multi ani, Flori! Felicitari pentru gestul tau minunat. 😊
03 Jul 2021

Anonymous

50 RON
La multi ani, Flower! 😘
03 Jul 2021

Anonymous

150 RON
Donatie
03 Jul 2021

Anonymous

150 RON
01 Jul 2021