Lucian Zota - Asociatia Familia SMA

Cel mai frumos cadou de ziua mea pentru micuțul Alexandru

300 RON Donatii stranse
15% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Familia SMA

Asociatia Familia SMA s-a nascut din nevoia si dorinta de a ajuta copiii si adultii diagnosticati cu amiotrofie musculara spinala (SMA), pentru a milita pentru drepturile acestor persoane si pentru a ii sustine atat pe acestia si pe familiile lor in lupta de zi cu zi cu aceasta boala crunta.

Micutul luptator Alex - SMA1

Micutul Alex este diagnostricat cu SMA1, o boala genetica rara si foarte grava. El are nevoie de terapia genica Zolgensma, cel mai scump tratament din lume, ce costa 2.1 milioane de dolari. 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

08 Apr 2021

Anonymous

100 RON
05 Apr 2021
04 Apr 2021
03 Apr 2021